Hvala na odgovorima.
Potrudiću se sad da odgovorim na post pedjosa:
Kao sto sam rekao, bio sam na dijeti koja preporucuje (ili ima pravila, kako se uzme) prestanak unosa hrane sa ugljenim hidratima u organizam. Znaci, ne sme se jesti hleb, krompir, pasulj, voće, alkohol, proizvodi od testa, i sva ostala hrana koja sadrzi u sebi ugljene materije ili koja sadrzi veliku kolicinu doticnih (dozvoljeno je jesti hranu koja ima do 1% ugljenih hidrata u sebi).
Dozvoljeno je jesti meso, jaja, povrce (sem boranije i pasulja), piti vodu, caj, i limunadu (limun je jednino dozvoljeno voce u dijeti koje se sme unositi)
NEZNAM STA SI RADIO TJ NA KOJOJ I KAKVOJ SI DIEJTI BIO I SA KIM SI RADIO,ALI BI TREBAO DA KAZES TACNO REZUALTET KOJE SI PSOTIGAO I STA SI TACNO JEO...O TOME SE RADI...
Sto se tice dijete, sve sam objasnio u ovom postu sad. Rezultati: skinuo sam 12 kg za taj period koji sam drzao tu dijetu ( tih mesec dana )
Jeo sam hranu koja je bila dozvoljena u dijeti, kombinovao, pio dosta vode i jeo dosta kuvanog povrca.
Visok sam 197 cm, trenutno tezak 106 kg, star 20 godina.
KER TI S NAMA SAMO STAVIO GOTVO ZAKLJUCAK DA NE SMIJES DA VISE BUDES NA DIEJTI A MI U STVARI I NE ZNAMO O CEMU SE RADI...RAUZMES??/
Dijetu nije problem nastaviti, ali ne znam kako bi se "sporazumela" sa tim treningom trčanja na traci i vožnji bicikla koji nameravam da sprovedem. To je jedan od razloga zašto tražim savet vas sa foruma (ukljucujuci i savet za raspored treninga i nacin ishrane)
To je to za sad. Hvala jos jednom svima.