Izgleda da je ovo tema za starije
. Prvi dan je bio u oktobru 1992., mala teretana u sklopu bazena na Banjici(ne ona velika u staklu nego mala od vaterpolo kluba Partizan). Prvi trening najvise pamtim po tome kada sam posle odvaljivanja na bencu sa 30kg pokusao da uradim propadanje i bukvalno propao na zemlju.
Ako ne racunam prvih 6meseci kada sam ucio sta i kako raditi, moje vezbanje tada i sada se malo razlikuje. Razlika je jedino sto sada nemam vremena pa mi trening traje 35min ali ja i dalje vezbam po staroj skoli, neki split trening koji se menja u zavisnosti od vremena na treningu i koliku puta vezbam nedeljno i pri tom najvazniji princip je moj osecaj ili kako bi Weider rekao
Instinctive Training. Ne moze 5 skracenica, 2 digitrona i 3 trenera pored mene nikad bolje od mene da znaju koji je moj maksimum tog dana na odredjenoj vezbi, uvek sam tako vezbao i gotovo sam siguran da to necu ni promeniti, meni je sustina uvek vezbati do kraja a to niko drugi ne moze da ti izracuna bolje nego sto mozes da osetis. Isto tako i dalje preferiram tegove u odnosu na sprave, tako da ni tu nema neke velike promene. Sto se tice suplementacije tada toga skoro da uopste nije bilo, ja se secam samo nekih Crunch ili Crush 96 proteina, mislim da je bilo nesto kao pravi ih neka firma iz Knjazevca po licenci Weider, i to sam ih kupovao u Robnoj kuci Beograd.
Tada nije bilo suplemenata ali je bilo vremena za trening i to je bila najvaznija stvar i dosta toga je bilo podredjeno treningu, dzabe mi sad izolat, glutamin, kreatin, Expand, ZMA kada je trening podredjen svemu drugome i nemam vremena.
Malo sam oduzio
, na kraju bih rekao da imam potpuno ista osecanja kao i ostali koji su se oglasili, jako mi nedostaju ta vremena, ne znam sta bih dao da me neko vrati bar na jedan taj trening
.