pre neki dan sam otisao u teretanu posle 4,5 godine i cisto iz radoznalosti i nagovor drugara,resio da se oprobam i na moje veliko iznenadjenje digao 170 kg bez treninga i uz dosta starih povreda
Procitao sam skoro sve vas rekorde,pa reko da se i ja pohvalim...prestao sam sa teretanom zbog nedostatka inspiracije i motiva,ali dok sam isao mogao sam sa svojom visinom oko 180cm i tada 85 kg i da napomenem bez ikakvih suplimenata da dignem na benchu 200kg !!!znam da zvuci neverovatno ali je istinito...tada sam imao 20 godina ,a sad cu 25 god...pre neki dan sam otisao u teretanu posle 4,5 godine i cisto iz radoznalosti i nagovor drugara,resio bda se oprobam i na moje veliko iznenadjenje digao 170 kg bez treninga i uz dosta starih povreda...sad imam skoro 100kg i posle ovoga razmisljam da se ponovo polako vratim...pozz i nadam se da ce ovo nekome biti interesantno.
zakljucaj Funtu ovu temu nema vise smisla!!!
neverujem sta se pise ovde, i dalje ima luckastih rekreativaca koji iz ciste radoznalosti idu 170 kg ptisak na ravnoj klupi ! JBT sve sami rekorderi ALI nemaju motivaciju da se takmicee. bas steta.hehhe! zakljucaj Funtu ovu temu nema vise smisla!!!