ma slabe su mi noge skoro ih nikad ne radim pa zato sva mi je kilaza u gornjem delu
svaka cast za tezine onda,,,ne bunim se ja,,,ja sam preslab s kilazama nisam PL bitniji mi je izgled od tezina i nebi reka da si slab u nogama nije 130 kg bas malo u cucnju ali 68 kg i 184 mi vuce ne anorexiu eto samo to
nemora da znaci uvek ,ne znma kako, ali ima ljudi koji sa tim manjim tezinama izgledaju krupnije i jaki su ko bizoni... kazem ti ne znma kako ali ewo primera radi ,ja trenutno tezim 93-94 na nekih 1.88-9 , decko sa istom visinom a kilazom 84(isti bf), izgleda krupnije od mene - strutura kostiju sta vec.... i dize ne bas toliko vece tezine , ali u nekim vezbama , recimo benchu i i latu me sije samo tako... ali se on bavio gimnastikom kao klinac i oduvek je bio misicav.... tako da tomozda nesto znaci...
kazem ti... isto tako sampre dve tri godine video lika sa nekih 75 kg na neku visinu jebemli ga pa tako oko 1.83 recimo -moze se reci da je mrsav ali ga ima u smislu - definisan je ...decko je iscepao 130 kg benchu jedno 4-5 puta... i to sa takvom formom izvodjenja bez ikakvog cheatinga... a mislim daje mogao jos makar 3 puta da izvuce kood sale ...takoda...ima jakih ljudi