Mrtvo 210kg
Cucanj duboki 175kg
Bench 120 i on me kolje,nikako da probijem,a bas ga forsiram
imam 84 kg
Mozda negde gresis sa benc treningom?
Daj da prodiskutujemo.
Pa definitivno gresim,moram samo da ti napomenem da uporedo sa teretanom treniram slobodno rvanje i Bjj, 5 treninga nedeljno radim rvanje ili Bjj, 3 treninga nedeljno teretana.
Od programa za bench sam pokusao onaj klasicni 5x5,ruski sa procentima,klasicnu piramidu,probao sam i ceo trenin po jedna vezba za svaku grupu misica po 4 serije(imao sam nekih napredaka sto se tice broja ponavljanja recimo na 100 kg i 105,ali max ko zakucan,predpostavljam da ima dosta u tome sto radim osim teretane i moje treninge,ali bas takav dizbalans da bude na benchu nije mi jasan..da napomenem zadnje rame max mi je sada oko 90 kg,pre sam izbacivao i 105kg,prednje rame 100 kg 3x,stvarno mi nije jasno sto bench tako slabo ili ja previse ocekujem...
A posto vidim da drzis treninge Kimbu u teretani,mogao bi da me posavetujes na koji nacin on vezba,a ako ti nije tesko i neki program da probam po tvom savetu,posto je kimbo mma borac,pa su nam treninzi mimo teretane slicni.bas me zanima njegov sistem rada.
Od suplementacije koristim Protein whay,vitamine i eventualno kreatin sa vremena na vereme.
Unapred hvala na eventualnom savetu.
Veliki pozdrav