@ Bebac
jel ti stvarno mislis da si mnogo pametan? Covece gde se bre ti sve trpas,koji si ti bre faktor da sa tobom polemisemo ovde o bilo cemu? Kakve ti zakljucke izvodis,majko moja.
Odgovoricutu sada i to je kraj moje komunikacije sa tobom,pogotovu sto je Goran progovorio tako da je tvoja asistencija dalje suvisna.
Tacno ja sam rekao to sto sam rekao i cvrsto stojim iza toga i ako je do mene Alex nikada vise nece izaci na takmicenja ove federacije.
Ponavljam ako je do mene,ali s` obzirom da je Alex dovoljno pametna i samostalna da donosi odluke o sopstvenoj buducnosti bice onako kako ona odluci i ja cu svaku njenu odluku podrzati kakva god bila.
Ako je ona spremna da ponovo prolazi kroz ovakve stvari ok,moram i ja da budem i kraj.
Mislim da slike sa Balkanskog najbolje govore zasto Alex nije bila pozeljna i zasto nije trebala da se pojavi tamo, sve se jako lepo vidim, a niko ovde nije blesav.
Bebac jos jednom ti zahvaljujem na " prijateljskoj " brizi za nas,ali te stvarno molim da se vise ne trpas tamo gde ti nije mesto,jer ako nisi procitao na ovoj temi zelimo da isteramo na cistac ono sto je uradjeno Alex,a tvoja velikodusna pomoc nam nije potrebna.
Mislim da je ova tema totalno otisla u pravcu u kojem ne treba, pretvorila se u bezveznu polemiku i polako prelazi u pljuvanje Alex i njenog rada,a kako su neki krenuli ispasce da je Alex kriva za mucke koje su se desile.
Mislim da je jednostavno vreme da se ovde stavi tacka ,sve je izneseno ,svako moze da shvati sta je u pitanju ako zeli, nema nista novo da se doda i mislim da je tema zrela za lock