Ovako,
posto sam tek veceras oko 19h usao u kucu posle putesestvija po CG od nekoliko dana (koliko sam i bio bez net-a.jer je net na 064 otisao u k...c),nisam bio u toku,pa sad da uktratko napisaem impresije na osnovu slika...
Prvo da se izvinim Pedju sto sam skroz zaboravio da mu cestitam pobjedu prije neki dan kad smo razmijenili nekoliko SMS-ova...Generale legendo,sve cestitke na jos jednoj zasluzenoj tituli Balkanskog sampiona :wink: SVAKA CAST!!!
Zao mi je sto nisam prisustvovao ovako velikom dogadjaju,a da sam se bolje organizavao,mogao sam...jbg sta je tu je...
Izuzetno jako i kvalitetno takmicenje,sa pomalo (a toga ima stalno) kontoverzi oko sudjenja, ucije komentarisanje se necu upustati,jer je vec dosta komentara napisano...
Sve cestitke nasim takmicarima na ostvarenim rezultatima...Pedja i pored pomenutih problema,kao sto sam vec rekao-fantastican.
Hans u fenomenalnoj foruma,samo me interesuje koliko kg je imao na merenju,jer mi se cini da je trenutak da doda jos koji kg kvalitetnih misica-onda ce biti jos bolji...
Bina ocigledno nije potrefio formu,pa ni rezultat nije bio na njegovom nivou-steta..
Marko Dimitrijevic je poboljsao formu iz BG-a i odradio odlican posao u Baru...
Terzo je nenormalan,stvarno izgleda kao da ima bar 10kg vise,covek je genetski monstrum ocigledno :wink:
Neletu nazalost ocigledno fali finansija da bi definitivno pokazao svoje prave kvalitete,...Nadam se da ce i to da se dovode u red i da ce nas i on ubuduce obradovati jos vecim uspesima :wink:
Dimitrov je stvarno nenormalan lik,tu ne treba nista dalje komentarisati-ZVER!!!
Hvala svima na slikama,a posebno Vladanu koji je odradio ogroman i istovremeno fenomanalan posao...Bravo majstore :wink:
Moguce da sam nesto zaboravio da napisem i nekog da prokomentarisem,ali bice vremena :wink:
Jos jednom cestitke svima