uf sad sam doso iz bara.citav dan sam mlatio po pg i posle doso u Bar.Odma na ulazu sam se vidio sa Neletom ali posto je kasnio nismo mogli duze pricat.Sto se tice naseg novinara lista arene Vladana, mogu samo da kazem da je momak ekstra, pravi profi u svom poslu a povrh svega ogroman!Jedino nisam ispratio apsolutnu.Pedja je odusevio,izrezan do koske,ali yebeno umoran i iscrpljen,svaka mu cast sto je izdrzao,on i Terzo su odusevili publiku!Binais je mogo bit malo ostriji, bio je malko voden,hans standardno odran!Binaisov brat odmah iza Dimitrijevica.Mogu da vam kazem da je momak bio u super formi i iznenadio je sve!Dimitrijevic u daleko boljoj formi nego na kupu.Cvele malko bolja forma od kupa.Neletu je kategorija bila ekstremno jaka.Nije mogao bolje od 4og mjesta,odlicna forma.Strugarevic zaliven ko i obicno.Dimitrov odran i ogroman!toga covjeka treba vidjet uzivo, da se userete u gace.Ilic i Pantovic odlicne,ne bih mogo da se odlucim koja je bolja mada mi Ljuba ima nekako skladniju gradju.
Zao mi je sto nisam mogao da se javim Pedji i ostalima...morao sam da palim