Novembar 01, 2024, 05:26:40 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.970 članova - Poslednji član: MatthewEnvew
X3MShop banner

Autor Tema: SASADIM - slike  (Pročitano 53948 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Re: SASADIM - slike
« Odgovor #75 poslato: April 07, 2006, 05:53:32 posle podne »
Citat: t1000
Citat: pedjos

MOJ DEDA KAZE DA JE U LOV NAJBOLJE ICI NOCU...KADA DIVLJAC SPAVA...

Divljac!?Hahahahahah  :lol:  Pa u sustini i jeste tako-zato ja nikad necu da se zenim,najbolje je sa strane>tipa:gajba,kolica,ribice...ovo-ono...Ma ako se budem zenio (ako me natera neko) to ce biti posle 30-te,..... :twisted:
.MA NEMAS TI POJMA...

Van mreže t1000

• Heavyweight Member
  • Srdjan Dmitrovic - licni trener
« Odgovor #76 poslato: April 07, 2006, 06:53:25 posle podne »
MA NEMAS TI POJMA...

OK,ne znam kako je biti u braku,ali u danasnje-svaka 3 porodica porodica je rasturena (problemi,razvodi,kriza sa lovom.... :( )Ako nisi situiran-nema sta da trazis sa zenom u stanu sa roditeljima..+stotinu gluposti i problema zbog cega izbije ono najgore...
Dobro sad,nije sve tako crno-naravno postoje i lepe stvari.
"Šampioni su oni koji ustanu svaki put kada su bačeni na pod."

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #77 poslato: April 07, 2006, 07:34:27 posle podne »
MA NEMAS TI POJMA...

OK,ne znam kako je biti u braku,ali u danasnje-svaka 3 porodica porodica je rasturena (problemi,razvodi,kriza sa lovom.... :( )Ako nisi situiran-nema sta da trazis sa zenom u stanu sa roditeljima..+stotinu gluposti i problema zbog cega izbije ono najgore...
Dobro sad,nije sve tako crno-naravno postoje i lepe stvari.
..ONO JE BILO SARKAZAM..ENIVEJ.....ZIVEO....DA...HM....I TAKO...

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #78 poslato: April 07, 2006, 09:10:03 posle podne »
STO STI TUZAN STO SI OZENJEN..PA RAZVEDI SE.....

Hehehe... Nisi me dobro razumeo.
Naravno da nisam tuzan sto sam ozenjen, pa zar ti jesi tuzan sto si ozenjen ????

Hteo sam da @Daywalker-u objasnim prednosti coveka koji je ozenjen, koja se ogleda bas u tom spremanju hrane na primer. Ja nikad ne bih imao zivce da kuvam hranu za sebe po ceo dan npr.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #79 poslato: April 07, 2006, 10:30:58 posle podne »
Citat: sasadim

Naravno da nisam tuzan sto sam ozenjen, pa zar ti jesi tuzan sto si ozenjen ????

Hteo sam da @Daywalker-u objasnim prednosti coveka koji je ozenjen, koja se ogleda bas u tom spremanju hrane na primer. Ja nikad ne bih imao zivce da kuvam hranu za sebe po ceo dan npr.
:twisted:  :twisted:  :twisted:

Van mreže Daywalker

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #80 poslato: April 08, 2006, 05:35:45 pre podne »
Citat: sasadim

Ma ne mrzi me da spremam hranu za sebe.Sve se ionako przi u dry cookeru ili kuva.Volim da spremam klopu.A ni ja niasm bio bolji pre ovog sporta,vutra,vops i losa hrana.A iskreno i nije mi stalo do medalje nego mi se pruzila prilika da izadjem na takmicenje,a posto treniram vec redovno 4 i po god. sto da ne!

Van mreže dadochicago

• Middleweight Member
« Odgovor #81 poslato: April 08, 2006, 01:44:51 posle podne »
Slike su super Ja na znam o kakvim grudima on pricala bas imas dobru proporciju misica
Fenemenalno svaka ti cast

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #82 poslato: April 08, 2006, 04:25:02 posle podne »
Citat: daywalker
......A iskreno i nije mi stalo do medalje nego mi se pruzila prilika da izadjem na takmicenje......

Pa o tome ti i pricam, zasto ne probati, kada ta kategorija postoji.... Jednostavno izadjes vidis gde si i sta si, sta treba da se popravi a sta ne. Jednostavno jedno novo iskustvo.
Samo nemoj sada hard core bilderi da me lincuju....

Citat: dadochicago
Slike su super Ja na znam o kakvim grudima on pricala bas imas dobru proporciju misica. Fenemenalno svaka ti cast

Hvala Dadochicago, ali problem sa grudima ipak postoji. Toga sam i ja svestan. Ali ima vremena popravice se to. U svakom slucaju je iz godinu u godinu bolje, znaci da ne stojim u mestu.

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #83 poslato: April 09, 2006, 11:00:06 pre podne »
Sasa.. pogledaj PM..

Van mreže ĐORĐE KOLUNDŽIJA

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
« Odgovor #84 poslato: April 09, 2006, 08:59:13 posle podne »
Evo vam,kako su izgledala prva trojica u bodyfitnessu na evropskom u Rumuniji...

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
« Odgovor #85 poslato: April 09, 2006, 09:03:43 posle podne »
...

• VIP
  • Heavyweight Member
    • FITNESSTRENER
« Odgovor #86 poslato: April 09, 2006, 09:10:07 posle podne »
pobednik...pogledajte formu...a u Knjaževcu i Aranđelovcu kad su ljudi zviždali zbog proglašenja,sudija se obratio preko mikrofona i rekao da takmičari ne smeju da budu mišićavi!!???Svaka vam čast ali stvarno ste ludi kad posle toliko priprema izlazite kod ovih diletanata na takmičenje...

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #87 poslato: April 09, 2006, 10:16:47 posle podne »
Citat: KOLUNDZIJA
Evo vam,kako su izgledala prva trojica u bodyfitnessu na evropskom u Rumuniji...

Znam za te slike slike. Ali na prvoj slici nisi prva trojica nego: (s leva na desno) M.Myshchenko(11.), L.Malinak(1.), M.Theocharous(9.)

LINK

Momak koji je bio prvi je trebao da se takmici u poluteskoj, pa je odustao od toga (cini mi se iz price, nisam 100% siguran).

A ovo je momak momak koji je dobio drugo mesto i imao je ekstra nastup. Cak je prilikom citanja pobednika napravljena greska i njemu su dodelili prvo mesto, i dok se on radovao, oni su preko mikrofona rekli da su pogresili i bukvalno mu oteli iz ruke pehar i medalju i dali ovom sto je prvi. (opet prepricavam iz prica drugih ljudi koji su bili tamo)

M.Lopucki - drugo mesto

Pa me zbog toga zanima da li neko ima mozda snimak sa Evropskog prvensta u Brasovu 2005. godine. gde moze da se vidi ovaj momak, ili naposletku snimak celog takmicenja. (Naravno ja bih platio koliko treba)

Van mreže Buki

• Cruiserweight Member
« Odgovor #88 poslato: April 09, 2006, 10:25:28 posle podne »
dobra sociva!

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #89 poslato: April 09, 2006, 10:28:13 posle podne »
Citat: KOLUNDZIJA
pobednik...pogledajte formu...a u Knjaževcu i Aranđelovcu kad su ljudi zviždali zbog proglašenja,sudija se obratio preko mikrofona i rekao da takmičari ne smeju da budu mišićavi!!???Svaka vam čast ali stvarno ste ludi kad posle toliko priprema izlazite kod ovih diletanata na takmičenje...

U knjazevcu su poceli da skandiraju i da vicu ua sudije, kada su meni dodelili 4-to mesto (imam video snimak kao dokaz, ako mi ne verujete).

Kasnije je licno dosao tadasnji predsednik BBSCG - Juzbasic i izvinuo mi se i rekao da sam ostecen, i da je odmah na licu mesta smenio tadasnje sudije i postavio druge.
Ali bilo je kasno, neko je dobio diplome, a neko pehare.

Meni je veca satisfakcija sto je publika izvizdala sudije za moje 4-to mesto, nego da sam dobio 1 ili 2 i da je publika zvizdala protiv mene. Ja sam svim finalistima cestitao i pozdravio sam publiku jer je skandirala ZA MENE.

Kasnije mi je puno ljudi iz sveta BB i takmicara reklo da sam bio ostecen, i da sam trebao da budem 1. ili 2.
Ali dobro, sta je tu je. Ja se u principu ne spremam zbog medalje, vec zbog sebe licno.