Još da si samo nekako isfiltrirao Peđin glas..hahaha...
Haha.. koliko sam ja bio pogubljen ne od treme jer je nikada nisam imao, da mi nije bio pedja da mi daje smernice, ko zna kako bih se postavljao. Videh sad dule je pozvao moj broj 86 (5:14) , a ja nesto razmisljam, pa tek posle par sekundi ukapiram da sam to ja.. haha...
Hahahahahahaha da Pedja glasan sa smernicama, trenerski nastrojen (ali gledaj ovamo,ovamo)... sto kaze cika Velja, iz takmicenja u takmicenje sve si kvalitetniji.
Pedja je legenda, pogotovu kad se uzivi u ovakvim situacijama..
Bravo Sasa, odlicna forma!
odgledao sam sa paznjom ceo klip, imam pitanje u vezi prednje duple biceps poze da li treba rasiriti maksimalno grudni kosh, takoreci maksimalno udahnuti i stegnuti stomak, ili ovako kao ti sto radis, da stegnes trbusnjake i povijes se unapred kako bi se maksimalno ocrtali? Ili je nebitno to?
pozdrav
Drugar ne znam, u prednjoj duploj pozi sam veci kada se rasirim, i na ovom takmicenju su mi se i tako poznavali trbusnjaci, sto se vidi kada stajem u prednju latissimus pozu,, ali imam utisak da veci efekat ostavljam kada stegnem trbusnjake. Ne znam ni sam.. treba eksperimentisati..