Vec sam rekao da se ovim sportom ne bavim zbog medalja i zbog titula, vec zbog sebe samog.
Ogroman sam gurman, umem da pojedem i po 30-40 palacinka odjednom ili 1 kg mesa ili.... (da ne nabrajam sad)
Tako da sam sklon gojenju. Moje kilaze variraju cak i po 13- 14 kg za nedelju dana.
Znaci borim se sam sa svojim mozgom, a ne sa drugim takmicarima. Usput ako vec postoji mogucnost da uzmem neku medalju, zasto da ne. Najverovatnije cu se povuci neko vreme jedno 2 godine, da odradim jednu kvalitenu masu, da bih popravio gornji deo tela.
U svakom slucaju hvala Vam svima na podrsci. Verujte mi vreme ce pokazati svoje. Ja sam ipak mlad u svemu ovome. Takmicim se samo 6-7 meseci, ukupno 5 takmicenja, a od toga 4 medalje: 1 zlatnu, 2 srebrne i 1 bronzanu na Balkanskom u Cacku.
Da ne ispadne da se hvalim, za mene samog je to veliki uspeh i licna satisfakcija gde sam za kratko vreme pobedio samog sebe i od jednog debelog stvorenja napravio takmicara (pa makar i u ovoj anoreksicnoj Body Fitness kategoriji).
Evo jos jedne slikice iz Bora, pred pocetak takmicenja: