neverovatno...neverovatno
3. BENC
Citat: Markoni3. BENCE sad, ako je neko gledao fitshow epizodu gde Milos demonstrira vezbe za grudi, video bi da druga slika za bench ne valja... Ajd sad da vidimo sta ne valja kod ovakvog izvodjenja bencha, a 90% ljudi u teretanama ga upravo tako radi?
Citat: MladenCitat: Markoni3. BENCE sad, ako je neko gledao fitshow epizodu gde Milos demonstrira vezbe za grudi, video bi da druga slika za bench ne valja... Ajd sad da vidimo sta ne valja kod ovakvog izvodjenja bencha, a 90% ljudi u teretanama ga upravo tako radi? sta ne valja ?mislis na luk koji pravi telom , kako sam ja citao bas tako i treba , pogledaj powerliftere kako izvode , tacno kako treba je slika .
Citat: MarkoniCitat: MladenCitat: Markoni3. BENCE sad, ako je neko gledao fitshow epizodu gde Milos demonstrira vezbe za grudi, video bi da druga slika za bench ne valja... Ajd sad da vidimo sta ne valja kod ovakvog izvodjenja bencha, a 90% ljudi u teretanama ga upravo tako radi? sta ne valja ?mislis na luk koji pravi telom , kako sam ja citao bas tako i treba , pogledaj powerliftere kako izvode , tacno kako treba je slika .Ipak nas ovde vecinom zanima bodybuilding, ne powerlifting Mislio sam na ugao koji pri izvodjenju vezbe zaklapaju ruke sa gornjim delom tela, on bi trebao da bude priblizno prav. Na slici demonstrator ruke priblizava telu... Ako imas iole brzi net, skini sa bb.com filmic i odgledaj, bas to je objasnjeno. Naravno sve pod uslovom da bench radis da bi pogodio grudi, kao sto bi trebalo...
Razlika postoji, fora je da ako se spustaju ruke triceps preuzima ulogu u dizanju tezine, a cilj ti je valjda da rade grudi?!Sledeci put kad budes bio u teretani pogledaj kako drugi rade, videces da gotovo SVI rade nepravilno...