matori, ti ne mozes da treniras dan pa odmor... jer ti ne mozes da umoris telo na pravi nacin da bi ti sutra odmor lepo legao, jer ti misici nisu naviknuti na rast. to moze neko ko dugo trenira i onda on kada ode u teretanu i uradi trening, njegovi misici su navikli na takvu vrstu stimulacije i on ce sutr unetu hranu kada se odmara iskoristiti za rast, ti neces.. tvoji misici treba da se stimulisu jos dugo vremena da bi imao isti efekat..
po meni ti je najbolje da treniras 2 pa pauza, ito:
1. dan: NOGE; cucanj (3 serije zagrevanja, 4 radne serije), presa (2 zagr, 2 radne), hek (1 zagr, 1 radna), zadnja loza I KUCI NA ZDERANCIJU KO MAJMUNCINA!!!
2. dan: Ramena i triceps; potisak iznad glave (ja bih ti preporucio sa sipkom jedan trening ispred sledeci iza glave, i to: 2 serije zagrev, 3 radne), letenje za srednju glavu (3 serije sa povecavanjem i naravno ne mehanicki nego se trudis da pogodis misic), letenje za prednju glavu (-ll-), trapezi (sa sipkom najbolje iza tela i to 4 serije sa povecavanjem) Zatim triceps: jednorucni iznad glave (3 serije), kanap sa ravnom sipkom (3-4 serije), uski bech ili potisak sa krivom sipkom (mada meni najvise natekne triceps od one vezbe kad stavis noge na klupu ispred sebe i onda propadas, jbg ne znam kako da objasnim...) ZATIM TRK KUCI NA ZDERANJE!!!
3.PAUZA
4. dan: ledja; MRTVO DIZANJE (2-3 serije zagrevanja, 3-4 radne serije), zgibovi (4 serije), veslanje u pretklonu (2 zagrevanja, 2 radne), i npr lat (3 serije) i kuci na zderanje
5 dan: grudi i biceps: bench ravni (2 zagrevanje, 3-4 radne), kosi (2 zagr, 2-3 radne), propadanja (3 serije), razvlacenje ili pek deck ( 2 serije) biceps: skotova sa ravnom(4 serije), stojeci hamer pregib sa bucicama (ne uvrces tegove nego ih samo dizes pored sebe, 3 serije), stojeci kriva sipka sa obrnutim hvatom (hvatas je prema dole, 3 serije)
6. pauza
7 dan ili ponovo seve ili pauza jos jedan dan
matori dok pravis pauzu iskoristi to da picis trbusnjake kuci i da zderes ko majmun
srecno, i drago mi je ako sam ti pomopgao...