a otkud ti znas ko sta proverava a ko ne? malo je debilno mislit da su odje svi glupaci a ti jedini obaziv i pametan tu se naso prosipat govna i pametovat.
i sto sad, treba covjek svima kopirat rezultate iz laboarotorije da bi mogao da kazes 'nije mi nista, dobro sam'
pa pazi koji si ti pacijent. jbt ti si '97 probo bionabol(pokajniche to smo milion puta chuli od tebe, i stvarno u redu vise zapamtili smo, hvala ti) koji nije nista drugo nego obicne bombonice. i od tada redovno vrsis ko zna kakve analize svega i svacega i cega treba i cega ne treba. ali nesto zaboravljas da provjeris a to je psiha. tako fino otidji kod nekog dobrog psihijatra i iznesi te mentalne probleme sto te muche i naravno nadam se da ces uspeti pobetiti tu opaku bolest tj hipohondiju i te sitne raznorazne fobijice i vise da se saniraju te katastrofalene posledice od bionabola '97.
Ocigledno nisi razumeo poentu price
Niko nije rekao da sam ja pametan, a ostali glupaci i ne znam odakle si to zakljucio? Sto se tice "rezultata iz laboratorije", naravno da su ti oni pokazatelj zdravstvenog stanja, a ako nisu sta onda jeste po tebi?
To sto sam ja pregledao "sta treba i sta ne treba" je zato sto preko firme jednom godisnje imam placene preglede u jednoj privatnoj klinici tako da ti i ta teorija o hipohondriji ne pije vodu
Stvar je u tome sto ce zbog takvih komentara "bombonice" i "nije mi bilo nista, majke mi" mnogi steci pogresnu sliku i o samom bodybuilding- i o AAS koliko god oni stetni/bezazleni bili. Ja sam prvi koji podrzava njihovo koriscenje, ali kada se dostigne neki svoj maksimum i zelis vise od toga, a telo jednostavno ne dozvoljava. Gledam po teretani brdo likova koji se "pucaju" raznoraznim metanima i sranjima, naduju se ko prasad i onda posle kure opet na staro, samo strije ostanu
Kada bi bili malo bolje informisani, mozda bi i napravili nesto od sebe prvo pravilnom ishranom i treningom, a onda ako eventualno zatreba i koriscenjem AAS. Ovako svi uzmu "bombonice" i mnogo su jaki
, a onda me posle salecu i kao "sta to ti uzimas kad si stalno u dobroj formi"
, pa ne veruju da ne koristim nista.
Eto to bi bila poenta price, ako je to ovde uopste nekome i bitno...
Pozdrav!