Nocas prvi mec polufinala. Je li moguce da niko ne prati od vas? Jedva cekam nocas. Kokice su na mjestu i navijanje
Liverpul vs. Chelsea
Mnogo tezak mec, kao i po obicaju - ocekujemo nerijesen rezultat (obicno 0:0)... Tri engleska tima su u polufinalu, krljanje tek krece. Nocas nisam siguran, gusto je to. Mozda pobijedi Liverpul 1:0 jer je njihov teren pa ih ponese 100 hiljada onih manijaka. Sto se tice sjutrasnjeg meca...
Barselona - Mancester
Iako sam navijac Barselone, teska srca priznajem... Trenutno nema boljeg tima od Mancestera i nema boljeg igraca na planeti od Cristiana Ronalda... Ne kazem da ce zbog njega samo da osvoje ligu sampiona, tim kao tim je cjelokupan bruka. Jbg, moram da se pomirim sa cinjenicom da je njihova titula ove godine... Bar ja tako mislim. Ronaldinjo def. prelazi u Milan ali je izrazio zelju da odigra poslednju utakmicu za Barsu... Da li ce sjutra nastupiti, pojma nemam... Ali bih volio da postigne gol i ipak podsjeti publiku malo na ono sto je bio i ucinio za taj klub... Pare mu udarile po glavi, bas ga briga...
P.S. Dobar pokusaj Reala da kupi C. Ronalda za 140 miliona haha... Dobili su odgovor nakon 2 dana... "Ronaldo is priceless"
Sta mislite vi o svemu ovome? Cekate li ili vas totalno ne interesuje? Malo da skrenemo misli od bb... Nocas da se izrelaksira mozak malo uz dobar fudbal