I naravno ostane natural ,ali sada u drugoj varijanti----prirodno je sve sto je ispod 1000mg sedmicno....
Cek cek, zao mi je sto Spartaku upadam u temu, ali ovo se mora razjasniti!
1000mg samo testa ili 1000mg svega u ciklusu - ja sam nesto mislio da je ovo prvo, ali bolje je da pitam da ne skitam...
aloo...znate da ja nisam pobornik mega doza! al ajd da vas ne lazem-popio sam kutiju testostrogrow hp-a ove zime, to je to.ne mogu vise da krijem.
Ja sam bratski vise za horse power (da nebi bilo zabune kao prosli put horse power = trenbolone)
i da vas pitam, trazio sam po forumu ali nisam nasao, ima li neki preparat onako da me nabuca do pocetka leta, da me popuni? i gde mogu da ga kupim?
Za odgovor na ovo pitanje ces morati da se popnes do PG da provjerim formu, kada sam te vidio u Baru djelovao si mi mnogo veci nego na ovim slikama, pa da vidimo uzivo sta se kuva tvojoj kuhinji! Mozemo da odradimo i jedan trening u najboljem CG gymu, malo kalorija da se potrosi prije nekog carbloadinga dje cu ti predociti uzivo i sa argumentima moje ideje o pumpanju pred ljeto, recimo tri nedjelje +11 kg