Jebote sa kim vi zivite, pa zapreti im tamo pokazi ko je glavni, zabrani kevi da ulazi u sobu, kod mene kad keva hoce da udje u sobu prvo mora da se najavi telefonom. Ko ih je.. sta pricas uopste sa njima o tome, to je tvoja stvar... tvoj zivot... radi sta god ti hoces, a njima reci da ti ne smetaju...
Roditelji su roditelji, i uvek cemo biti njihove "bebe" cak i kad budemo imali 50 godina, tu leka nema, sto zapravo i nije lose, jer znas da uvek u tvom zivotu ima neko ko ce ti pomoci, ko ce biti kraj tebe. Naravno, ne kazem da su roditelji uvek u pravu, i da ih uvek treba slusati, ali im bas ne mozes reci "ko vas j...", malo je ruzno, bar ja tako mislim
Neki roditelji su tezi a neki laksi za razgovor (dijalog, a ne monolog), no u svakom slucaju, ako su vec pronasli kantu proteina i sad misle ko zna sta, treba ih uputiti i objasniti neke stvari. Ne treba se svadjati, pogotovo kad za to razloga nema, jer ne trazimo njihov blagoslov za drogiranje hahahha. Onog momenta kad shvate samo tu cinjenicu da konzumiranje dodatne kolicine proteina nije nista nezdravo (cak suprotno), kad procitaju jos kojesta o zdravoj ishrani, promenice misljenje. Mozda nece ici u prodavnice zdrave hrane da kupuju ovsene pahuljice vec ce se i dalje drzati krofni isprzenih u debelom sloju ulja, ali nece negodovati sto sin ili cerka to vise nece da jedu.