Zadnje slatko sto sam pojeo su ledene kocke prije 6 mjeseci, ne racunajuci ono iz PWM.
a sto???
nece ti umanjiti rezultat ako budes jeo dva tri puta nedeljno SMECE;)
ti nisi takmicar kao ni ja,ja idem 6 dana nema zrno secera,belog brasna itd ali zato nedeljno jedem kontejner;)
nemoj me pogresno razumeti, svi znamo kako izgledas i kakvu si transformaciju napravio, ali mislim da je ova tvoja izjava dosta hrabra iz prostog razloga sto je nisi ogranicio, ni na kolicinu misica, tip osobe, ni na kvalitet njihove ishrane, kolicinu kardia, mnogo faktora...
Pedja je jednom napisao :: dva koraka napred, jedan nazad :: misleci na cheat obroke
ja sam se rukovodio time i godinu i dva meseca nisam probao slatko (ni za rodjendan ni za novu, slavu...)
i mislim da mi je to pomoglo
varijacije UH sam radio promenom kolicine pirinca, a da sam jeo dva tri puta nedeljno smece, ne verujem da bih imao rezultat kao sto ga sad imam (sa 104kg na 78kg)
i jos jedna stvar, ima ljudi kao sto sam ja, kojima je mnogo lakse da uopste ne probaju slatko, kako bi ostali u koloseku sa ishranom, jer da sam pravio izlete svakih 2-3 dana, ne bih mogao da izdrzim da nastavim sa ishranom, ne znam kako da objasnim, osecao bih se porazeno