uh ... pa ovo mogu biti i 2 teme - bar su tako mnogi i odgovarali
1. zasto smo se poceli baviti bb
2. zasto se (i dalje) bavimo
Zasto sam pocela? Jao, vise se i ne secam hahhahaha, pa pre 15 godinaaaa je to bilo ... mislim da mi je ili bilo dosadno ili sam otisla u teretanu onako, iz zezanja pa sam kao nesto pocela trenirati 2 puta sedmicno. Prvi put kad sam usla u teretanu, nisam znala ni traku ukljuciti ... A ishrana? Za ishranu nisam ni znala
Zasto se bavim? Ma moze mi se hehehehhe. Salim se. Sad je to vec postala gadna navika, kao narkoman. Ne zezam se. Sigurno i vecina forumasa to oseca. Kad napravim (silom prilika) duzu pauzu od 15 i (ne daj Boze) vise dana, prvih 7 dana sam i nekako, nakon toga krenem da se 'tresem' hahhahaa, trazi mi se, sve me kao nesto krene da svrbi ali iznutra pa ne vredi 'klasicno' cesanje hahhahahahaha, i onda kad udjem opet u teretanu toliko energije imam da osecam da bih sve one sprave mogla 'pocepati', crknem na treningu i opet imam osecaj viska energije hahahaahaa. A ako se desi da pauza bude mnoooogo duza, ako prezivim tu "narkomansku krizu" od 15-20 dana, e onda mogu bez problema i duze bez treniranja. Ali necu