Nico, problem je u tome sto ova sadasnja vlada NITI CUVA OBRAZ OVOM NARODU NITI CUVA DZEP ISTOM.
Kad su Sloveniji postavili uslove za ulazak, ona je pokusala i odbila da ih ispuni. Okrenuli su se svom narodu i svojoj zemlji - pa sta bude. Posle izvesnog vremena na sastanku EU receno je da je Slovenija sazrela i stabilizovala se za ulazak u EU. E tad su oni prihvatili i bez muke usli.
Koliko Hrvatskih oficira trazi Hag?
Koliko albanskih terorista trazi hag?
Nasi predstavnici se ponasaju kao RETARDIRANI POLTRONI u pravom smislu te reci. To mu dodje ovako:
Mi smo mali i siromasni, nemamo nista da vam predstavimo, nemate nista dobro da kupite (i ovo malo vrednih stvari cemo vam pokloniti) a za ulazak ako hocete mozemo da vam ga popu..o.
Sa takvom politikom - Car Dusan, Knez Lazar, Obrenovici i Karadjordjevici u grobu nam se okrecu.
@Tanatos
Ima istine u ovome sto ti pricas.
Sto se cuvanja obraza tice, nije ni meni lako da slusam lazi o ratovima u Srbiji, o krivici Srba, od ljudi koji pojma nemaju ni gde se na mapi nalazi Srbija, a kamoli o nekoj istoriji Srbije (a u USA, i CH sam se naslusao toga za ceo zivot, sto od ljudi, sto preko medija) . Medjutim, to smo mi sami krivi, sami smo krivi jer necemo da damo dinara lobi agencijama, i mislimo da istina uvek dodje na videlo. To u danasnjem svetu, gde je moc najdominantiji faktor u odredjivanju svetske politike, jednostavno ne pali. Albanija je zemlja koja je najvise ulagala u lobi agencije od svih drzava na Balkanu. Zasto bi inace i sami Amerikanci, koji su oduvek bili saveznici Srbiji (sto zbog WWII sto zbog, jevrejsko-srpskog prijateljstva), presli na stranu predominanto muslimanske zemlje.
Obraz moramo da sacuvamo tako sto cemo da zapisemo celu istinu dogadjanja u knjigama istorije, kako bi edukovali narod (koji je zastrasujuce neobrazovan, i ekstremno povrsan sto se tice skorasnje istorije tice).
Sto se tice ekonomske strane i nasih interesa oko ulaska u EU, oko toga sam vec izneo misljenje.
@executor
U Rumuniji je oduvek bilo gore nego u Srbiji. Ali se ta razlika smanjuje. Polako, ali sigurno.
P.S. da li je moguce da sam ja jedini DSovac ovde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: