Gledam malo prije na
www.mobilnisvet.com neke telefone i ne mogu da vjerujem sta vidim...Naime,telefon koji je juce ili prekjuce kostao 290-300e,sada kosta 400 i kusur eura,aparat koji je do juce bio 170,danas je 250e,jedan je sa 480 skocio na 650e...i tako dalje i tako dalje...Razmisljam "jel ovo neka zajebancija",kad posle malo ceprkanja shvatim da su nase vlasti odlucile da od sada mozemo da kupujemo samo "legalne" ili kako se to vec zove,mobilne telefone...Da i mi budemo Evropa...jos jednom da se priblizimo tom cuvenom i predugo sanjanom "evropskom standadu"...Ali u kom segmentu,je..m li vam sve po spisku stoko bezrepa???Da nam cijene osnovnih namirnica budu najvise u Evropi,da nam zakoni budu najstroziji na kontinentu,da nam benzin postane skup ko da su ga od zlata pravili...jel to evropski standard mamu li vam lopovsku,jel treba da nam lomite kicmu po evropskom standardu...a za plate cemo lako,prvo ovo sto ce da nas ojadi do kraja,jbg "tranzicija,strpite se malo"...DOKLE BRE???
Pun mi je k..ac svega,gledam sta se desava i samo mi se nagomilava...Samo nam ga lagano zavuku.Ovamo hapse Dzaju i Cvetka da se narod zabavlja,a onda ,dok niko ne obraca paznju-benzin preko 100din,struja za 15% gore,ogranicenje brzine u Jurija Gagarina(znaju ovi sa NBG) 40km/h...i sad ovo sa telefonima...i na kome se da se slomi...???jbg...
Nije mi bio cilj da ovo izgleda kao politicki ili neki slican govor,ali mi se nakupilo preko glave vise...:evil: