Posto imas mnogo znakova pitanja u tvom odgovoru pomoci cu ti da resis malo tu konfuziju u glavi, ali nemoj da pomislis da to radim jer si mi simpatican,naprotiv...Da zavrsim prvo sa Cutlerom,video nije sniman 24 casa,sjajno zapazanje, ali on sam kaze da unosi oko 3.5 - 4.000 kalorija.Znaci kako ti kazes 1000 grama proteina sto je 4000 kalorija,onda jede samo to,znaci ono povrce,ovsene,pirinac i ostalo su specijalni efekti i on to ustvari nije jeo...
Ljudi koji HOCE da se bave bodibildingom ozbiljno,znaci neko ko tek pocinje,prvo procitaj sta sam napisao,pa ako nisi razumeo procitaj opet,pa tek onda napisi odgovor.
Necu ni da ulazim u to koje su stetne posledice po zdravlje pretrpavanja organizma hranom, odnosno unosenje sledeceg obroka u zeludac dok prethodni jos nije svaren,...Takodje nemoj da zaboravis ,ako u opste i znas,da meso u proseku na 100 grama ima 22,3 grama proteina, pri cemu i najcistije meso kao sto su pilece grudi ima i masti u sebi,da ne spominjem crvena mesa... Prema tome da bi se unelo 1000 grama proteina znas ti koliko je to mesa,a zajedno sa tim mesom i masti,...
Vidim da potcenjujes Petra Celika. Stavi tvoje slike kad si u formi (sa svih tih 1000 grama proteina ) i Celikove slike kad je bio u formi.Sackaj samo da vidimo sa Moderatorima da li moze da bude problem ako svi forumasi kad te vide u isto vreme pritisnu :lol: