Prvo, svi vi da se izvinete nama +50, za vasu informaciju ima nas!!!!!
Sjajna tema a ko bi drugi je zapoceo nego Tanja.Procitala sma sve i istina kada je nastajao post
nisam bila na forumu.U teretani gde ja vezbam NARAVNO da se zene plase,ali stvarno ,PLASE tegova.
Moje iskustvo kaze da je strah od nepoznatog rasprostranjen, pa me ne cudi i u ovoj oblasi.Gospodje strasljivice
sve sto ne znate vi procitajte pa onda sudite i pricajte.
Da i ja sam imala strah ne samo od tegova vec i od cele teretane,smatrala sam da to nije mesto za fine dame,
i eto ne izlazim iz nje sada.Najmanje sam 5 puta nedeljno sa tegovima veeeeelike tezine naime sve dok mogu sa veeeeelikom
mukom napraviti kontrolisan potez.I vrlo cesto kad me uhvati muka i jad jer je kao sto znamo mnooooogo tesko,
pozivam sve damice da bar jednom odrade u teretani ali pod nadzorom,da ne bi folirale,pa da mi kazu sta je trening.
Ovo damice je bilo cinicno jer, naravno da sve zenskice a i sebe smatrma damom.Ja spadam u pocetnike, pa mozda nisam merodavna, ali ,koliko mi vreme dozvoljava,je ne videh zenu ili devojku da trenira tempom i jacinom kako to mene tera moj instruktor.
Ja , ne da nemam vremena za pricu, vec ne mogu od kontrole i usredsredjenosti na pokret, disanje, drzanje tela.
Sve je napisano, nema nepoznatog i velike filozofije, ima samo VELIKOG i MUKOTRPNOG rada.