Nije najgori Spartak meni je super.Osetio sam porast snage i nabacio sam 3kg samo od njega za mesec dana.A ne kazem da je mnogo dobar nego poredim sa ovim sto je on uzeo bolji je od njega za te pare.
Citat: Raka Nis April 01, 2008, 12:22:31 pre podneNije najgori Spartak meni je super.Osetio sam porast snage i nabacio sam 3kg samo od njega za mesec dana.A ne kazem da je mnogo dobar nego poredim sa ovim sto je on uzeo bolji je od njega za te pare.Zar ne mislis da je malo suvisno i bezveze porediti jedan od najlosijih kreatin monohidrata sa jednim izvikanim Scitec-ovim Creatim-om? Ti da si pio i Biotech ili Scitec kreatin monohidrat imao bi vrlo priblizne rezultate u napretku, ali bi uz taj napredak u sebe uneo jos dosta necistoca koje ti sigurno nisu potrebne...
Citat: zarkonio April 01, 2008, 12:43:49 pre podneCitat: Raka Nis April 01, 2008, 12:22:31 pre podneNije najgori Spartak meni je super.Osetio sam porast snage i nabacio sam 3kg samo od njega za mesec dana.A ne kazem da je mnogo dobar nego poredim sa ovim sto je on uzeo bolji je od njega za te pare.Zar ne mislis da je malo suvisno i bezveze porediti jedan od najlosijih kreatin monohidrata sa jednim izvikanim Scitec-ovim Creatim-om? Ti da si pio i Biotech ili Scitec kreatin monohidrat imao bi vrlo priblizne rezultate u napretku, ali bi uz taj napredak u sebe uneo jos dosta necistoca koje ti sigurno nisu potrebne...E sad ti kao znas koliko necistoca on ima u sebi.Ti si ga pravio?
a Bio Tech \MLAT\
Zasto bre ocrniste toliko taj proizvod?Jeste kiseo,ali nista mu ne fali.
Citat: Shvaba Mart 31, 2008, 11:33:16 posle podneZar se ne kaze kreatin , sta je to kreatim ? Ovo je KreatiM-tri kreatin malat od Scitec-a
Zar se ne kaze kreatin , sta je to kreatim ?
Nema nista bolje od monohidrata...