Citat: The_Bulldog April 05, 2008, 01:59:17 posle podneCitat: sasacg April 05, 2008, 01:54:34 posle podneCitat: sasa.power April 05, 2008, 01:17:01 posle podneAko si pocetnik i ides na masu treniraj svaki drugi ili treci dan compound vezbe, najbolje je full body.Za pocetnike toje najuspesnije ako nisi na steroidima. Naprimer van sezone Americki foodbal ili rvaci to obavezno rade. Nemoj da kopiras workout iz Flex magazina , to je gubljenje vremena i novaca na glupe suplemente. pozdrav Sasa.Budalastine!!!Ja sam to hteo na finiji nacin :wink:Ja vise nemam zivaca,pa rekoh da malo skratim pricu :lol:
Citat: sasacg April 05, 2008, 01:54:34 posle podneCitat: sasa.power April 05, 2008, 01:17:01 posle podneAko si pocetnik i ides na masu treniraj svaki drugi ili treci dan compound vezbe, najbolje je full body.Za pocetnike toje najuspesnije ako nisi na steroidima. Naprimer van sezone Americki foodbal ili rvaci to obavezno rade. Nemoj da kopiras workout iz Flex magazina , to je gubljenje vremena i novaca na glupe suplemente. pozdrav Sasa.Budalastine!!!Ja sam to hteo na finiji nacin :wink:
Citat: sasa.power April 05, 2008, 01:17:01 posle podneAko si pocetnik i ides na masu treniraj svaki drugi ili treci dan compound vezbe, najbolje je full body.Za pocetnike toje najuspesnije ako nisi na steroidima. Naprimer van sezone Americki foodbal ili rvaci to obavezno rade. Nemoj da kopiras workout iz Flex magazina , to je gubljenje vremena i novaca na glupe suplemente. pozdrav Sasa.Budalastine!!!
Ako si pocetnik i ides na masu treniraj svaki drugi ili treci dan compound vezbe, najbolje je full body.Za pocetnike toje najuspesnije ako nisi na steroidima. Naprimer van sezone Americki foodbal ili rvaci to obavezno rade. Nemoj da kopiras workout iz Flex magazina , to je gubljenje vremena i novaca na glupe suplemente. pozdrav Sasa.