Dzabe si se osetio prozvanim u celoj mojoj prici : Ne zelim ja da umanjim tvoje sposobnosti kao vozaca . Jednostavno trudim se da pricam maksimalno realno ovim momcima za koje znam da nece videti grobnika verovatno nikad , pa sve i da odu prica ostaje ista . Imace pretpostavlajm iskustvo vise , lepo iskustvo i to je to . U GP sto se igraju sa tim stvarima to je jasno , jer je njima sekunda velika kao kuca .
majstore oni se poredjaju od prvog do desetog mesta recimo na startu u 0.8 sec. CAk ni cela secunda .
Tih 10 secundi sto ti vozis sporije je manje vise realan odnos za nekog ko je srednje uigran sa ovim stvarima predpostavljam da is ti tu negde u odnosu na recimo rekord staze . Ne znam sta da ti kazem teraj dalje mozda ces oboriti na manje ja to ne znam , ali opet ti kazem , ti na sva ta budjenja motora dobijas maks.2-3 secunde poboljsanje vremena i to je OK nemam nista protiv . Glavna prica koju ja pricam je ta da je iskustvo i umece na stazi mnogo vazniji faktor od budzenja . Jer ces ti nabudziti motor do krajnjih granica recimo sto moze za amatere ( jer su sportska budzenja veoma skupa ona koja iz motora izvlace 240-250 KS ) i opet neko ko ima iskustva vise ce da te odere na serisjkom motoru za 7,8 ili 10 sec. nebitno , e tih 7,8 ili 10 sec. je iskustvo i umece , a to mozes vec u startu da stices i da vezbas sa serijskim motorom i time se moja prica zaokruzuje . Onaj amortizer za prednju viljusku bih jedino preporucio od starta za nekog ko hoce ozbiljnije da proba ove stvari ,jer je to stvarno dobra stvar .
Kao sto rekoh momcima iz GP je to sve vazno jer su oni manje vise priblizni kao vozaci i njima je 0,5 secundi kao sto ogromno i njima je budzenje jako veliki faktor u odnosu na amatere .