Motor koji navodis, sam po sebi je jedan od najsigurnijih...A to ko sta ima u glavi ili gde i kako vozi je stvar pojedinca, a ne motora....Danas vise padaju sa skutera, nego sa jacih motora.
ne postoji siguran motor, da se razumemo-volim motore i definitivno sam pristalica takve vrste zabave...
ali to sto si rekao da je najsigurniji to je totalno pogresan epitet... mozda najstabilniji, najupravljiviji (nije ni to al nema veze)...ali nikako najsigurniji...ne postoji siguran motor... ati motori se ne prave da bi se vozili 70 na sat , nego da bi se izivljavao na njima i gario ih 200... tako da je samo dovoljno da ga posedujes i kad tad ces se navuci na brzinu.... a sto je najgore te motore kupuju mahom dosta i ljudi koji su do juce vozili neke prdavce i zujalice, aniko ne shvata da treba da prodjes mnoooogo kilometara sa makar 4 motora(50,125,500,600 cc sa odgovarajucim konjskim snagama) prethodno da bi mogao da sednes na nesto tipa R1... ane tatin sin dobije za 20 ti rodjus r6 a nikada nije seo na motor pre... neka ga malo nek se vozi...
Sto se tice skutera... sa njih masovno padaju glupi klinci koji ne poznaju pravila u saobracaju... a jos uz to su i glupi i nezreli...
hteo sam prosle godine jednog takvog ktretena kada mi se zalepio iz cista mira na kola i to na semaforu gde nije bilo prostora ni teorijski da moze da se provuce... hteo sam da mu polomim i ruke i noge... svu mi farbu skinuo... jos imao na motoru neku muziku (ej na skuteru ugradjenu muziku- koja se cuje samo kada stane i iskljuci motor a do tad se cujie samo neko sustanje i trestanje i ne mozes da provalis o cemu je rec... pa reci da nije indijanac)
znaci i kao sto medju vozacima automobila ima dobrih i losih tako je i sa motorima...