Ma ljudi su stoka,treba polomiti i njih i auto da im to vise ne pada na pamet...
A kada ce motoristi shvatiti da u saobracaju postoje trake?
Lik prolazi izmedju mene i lika koji ide paralelno samnom? Kako je to moguce, ne postoje tri trake, postoje samo dve, a nas troje ide paralelno?
Ja kada vidim nekoga pored sebe u traci, naravno da necu pomisliti da mozda ima jos nesto izmedju nas, jer je to po saobracajnim propisima nemoguce, kad ono pazi cuda, ide motorista izmedju, samo ne znam u kojoj on to traci ide, posto imaju samo dve i obe su zauzete sa automobilima.
Da se motoristi drze trake, i da idu iza automobila umesto sto idu izmedju njih, nista od ovoga se ne bi desavalo. Ne opravdavam ove koje skrecu bez zmigavca, ali kada vidim da se motorista drzi svoje trake dodje mi da izadjem iz auta i da mu cestitam, toliko su takvi retki u saobracaju, a to su uglavnom oni iskusni kuleri sa harleyima i slicnim motorima.
Pre par dana, ja na brankovom, ide ona traka levo koja je uvek zauzeta ovima koji idu prema gore, i ja zaglavim u nju, dajem zmigavac da idem u desnu traku da se izvucem iz guzve, gledam mrtvi ugao nema nista, samo sto nisam krenuo da se ubacim jer moram da se cimnem brzo da mi ne dodje ovaj sto ide iza u traci do mene, kad eto ti ga motor ide po liniji izmedju dve trake. Da sam krenuo sekundu ranije ko zna sta bi sada bilo sa njim?
Takvih slucajeva mi se desilo mali milion u mojoj relativno kratkoj vozackoj karijeri i uvek motorista koji ide po liniji, ja ne znam dal oni misle da je to traka il sta?