Citat: RemetiK Jul 14, 2008, 10:20:49 posle podneZa vikend je skup u Pancevu,pa ako ne nadjes nista mozes da se organizujes da skoknes, blizu je,a u Pancevu bude dosta motora. ;-)E to nije losa ideja :wink:
Za vikend je skup u Pancevu,pa ako ne nadjes nista mozes da se organizujes da skoknes, blizu je,a u Pancevu bude dosta motora. ;-)
Citat: sasacg Jul 14, 2008, 11:00:10 posle podneCitat: RemetiK Jul 14, 2008, 10:20:49 posle podneZa vikend je skup u Pancevu,pa ako ne nadjes nista mozes da se organizujes da skoknes, blizu je,a u Pancevu bude dosta motora. ;-)E to nije losa ideja :wink:Evo, ja odoh na more za dva dana....pa cu taman da ti dam moj motor da skoknes do skupa :-)
Plasim se da onda od VFR-ova,Bandita i ostalih opcija nece biti nista. Bice R1 il...
Ako je tako, onda ce ostati parkiran u garazi... :-)
Treba znati pucati iz toga... Onda Sale, Pancevo,subota popodne,ja sam tamo. Javi se da ti nadjemo neku masinu po meri!
jbg ja nisam iskusan vozac kao ti,Bulldog i kompanija,meni je i 60-70ks sasvim dovoljno za sad :wink:Z750 mi se svidja,ali je cini mi se premali,vidio sam ga prekjuce u prolazu...Ovaj novi Bandit 650s mi izgleda veci,ali nisam imao prilike da ga vidim uzivo