Ma...moze chovek svashta da vidi...ima likova koi celo vreme nesto pametuju oko pojedinih vezbi, a kad ih pogledash vidish da su gradjeni ko pivska flasha...biceps ogroman a ramena nigde...ja uglavnom kad sam na treningu cutim i radim...a ako pricham s nekim...pricham o temama koje nisu vezane za treninge...nego recimo o fudbalu i tako to
Citat: bane83Ma...moze chovek svashta da vidi...ima likova koi celo vreme nesto pametuju oko pojedinih vezbi, a kad ih pogledash vidish da su gradjeni ko pivska flasha...biceps ogroman a ramena nigde...ja uglavnom kad sam na treningu cutim i radim...a ako pricham s nekim...pricham o temama koje nisu vezane za treninge...nego recimo o fudbalu i tako to e zato ja uvek sam vezbam , moji drugovi ko babe smo melju kada vezbaju samnom tefter ,olovka ,sundjeri ,flasica i cepaj tegove.
Citat: MarkoniCitat: bane83Ma...moze chovek svashta da vidi...ima likova koi celo vreme nesto pametuju oko pojedinih vezbi, a kad ih pogledash vidish da su gradjeni ko pivska flasha...biceps ogroman a ramena nigde...ja uglavnom kad sam na treningu cutim i radim...a ako pricham s nekim...pricham o temama koje nisu vezane za treninge...nego recimo o fudbalu i tako to e zato ja uvek sam vezbam , moji drugovi ko babe smo melju kada vezbaju samnom tefter ,olovka ,sundjeri ,flasica i cepaj tegove. a kalkulator,pa neces valjda sve napamet da mnozis,delis,kvadriras,korenujes :lol:
sve u glavi racunam , mozak radi kao singerica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: