Markoni, procesljao sam sajt i video da smo negde isti po visini i tezini, ja sam 2 cm nizi i imam 86 kg. Videh da ti je Pedja preporucio da unosis i 5g. proteina po kg, e sad da li imamo isti metabolizam i potrebe to vec ne znam. Uglavnom mislim da je ova brojka ne ostvariva! Znaci ja treniram 4 puta nedeljno i tih dana unosim po 100g. wheya znaci 80g proteina i to mi je ujedno i najveci unos sto se tice praska,ostalim danima potrosim mozda 1-2 dozera (ujedno zelim da pitam i ostale da li je uzimanje Wheya u danima pauze bacanje para?). E sad tu je i ishrana ali ako unesem 80g. proteina preko praska gde da nadjem jos 350-400 koji su kao potrebni na moju kilazu , znaci to bi bilo jos nekih 2kg. mesa dnevno uz Whey, SVAKI DAN ,pa ko to mozeeeee....Ne bih da bude da sam se uhvatio za tih Pedjinih 5g. kao pijan plota ali ja ne znam ni da li unosim cela 3g. dnevno mislim da cesto i ne.Zaista pored vremena provedenog u teretani, ispita,devojke i ostalih zivotnih stvari nemam vremena da pravim sebi 5 visoko proteinskih obroka i vodim samo racuna sta cu da jedem i kad. Kad tako procitam neciji text zapitam se sto ja uopste treniram i dajem pare na suplemente ili se ovde mozda nekad mogu procitati i neki ne realni i preterani saveti.
Citat: manchesterMarkoni, procesljao sam sajt i video da smo negde isti po visini i tezini, ja sam 2 cm nizi i imam 86 kg. Videh da ti je Pedja preporucio da unosis i 5g. proteina po kg, e sad da li imamo isti metabolizam i potrebe to vec ne znam. Uglavnom mislim da je ova brojka ne ostvariva! Znaci ja treniram 4 puta nedeljno i tih dana unosim po 100g. wheya znaci 80g proteina i to mi je ujedno i najveci unos sto se tice praska,ostalim danima potrosim mozda 1-2 dozera (ujedno zelim da pitam i ostale da li je uzimanje Wheya u danima pauze bacanje para?). E sad tu je i ishrana ali ako unesem 80g. proteina preko praska gde da nadjem jos 350-400 koji su kao potrebni na moju kilazu , znaci to bi bilo jos nekih 2kg. mesa dnevno uz Whey, SVAKI DAN ,pa ko to mozeeeee....Ne bih da bude da sam se uhvatio za tih Pedjinih 5g. kao pijan plota ali ja ne znam ni da li unosim cela 3g. dnevno mislim da cesto i ne.Zaista pored vremena provedenog u teretani, ispita,devojke i ostalih zivotnih stvari nemam vremena da pravim sebi 5 visoko proteinskih obroka i vodim samo racuna sta cu da jedem i kad. Kad tako procitam neciji text zapitam se sto ja uopste treniram i dajem pare na suplemente ili se ovde mozda nekad mogu procitati i neki ne realni i preterani saveti.pa ne mora sav unos proteina da ti bude iz mesa , racunas svaki protein koji uneses , znam da mi je pedja prporucio da unosim 4-5g po kg telesne tezine ali nemam ja toliko para da izdvojim ali mogu oko 300g proteina dnevno ali se trudim da ih unesem sto vise mogu ali ne i previse .kada ne treniram uzimam samo jedan sejk wheya ujutru a ostalo se trudim da unesem iz hrane i taj dan mi bas predstavlja problem(trudim se ali tesko da mogu da unesem toliko ) .
uspece on ali nece novcanik
u onom velikom textu postavio sam skriveno pitanje, niste odgovorili, da li je uzimanje wheya u danima pauze bacanje para tj. da li je whey protein iskljucivo za posle treninga?
uzimanje whey-a nikada nije bacanje para..veuj mi...ja kada ga dobijem od spoznora ubijam se od njega....
Citat: pedjosuzimanje whey-a nikada nije bacanje para..veuj mi...ja kada ga dobijem od spoznora ubijam se od njega....sponzoruso :wink: :lol: :wink:
Pu...kako meni niko nece da kupi Whey, neg` sve moram sam... :cry: :lol: :wink: