Ponekad izadjem iz stana oko 18h a da sam pre toga recimo trenirao i jeo jedno dva ili vise puta, i onda se nesto izjalovi i ja ostanem do 00h u gradu i ne pojedem nista. Ili nemam pare, ili imam premalo za nesto kvalitetno, a necu da pravim kompromise sa pekarama i td.
Ovo se ne desava samo meni nego svakome ko ne trenira bodibilding profesionalno ( pa i profesionalcima, ne cesto ali se desava ).
Moje pitanje je sta se desava u telu za to vreme ? Recimo da ja nisam gladan toliko da ujedam ( mada ponekad i to bude ), ali jednostavno osecam da mi je stomak prazan i znam da misici nemaju cime da se hrane. Jel' tada dolazi do razgradnje to jest katabolizma ? Kako reaguje misic na to i sta mu se desava, da li trosi hidrate ili masti ili belancevine....
Cesto imam neke napore i obaveze van teretane koje me dosta potrose i onda eto, kao sto napisah ne jedem. Ako neko zna , a sigurno dosta vas zna, nesto o ovim procesima, bio bih mu zahvalan na odgovoru. Zajebite me vi koji planirate da pocnete odgovor sa "Sta smaras sa tako nebitnim stvarima" ili "Ne znas osnovne stvari a..." i td.
Hvala