Svi raspravljaju o sastavu hrane koju jedemo a ne i o kvalitetu tih proizvoda. U toj hrani nema samo proteina i uh vec gomila hormona, pesticida emulgatora i ostalih ne bas preterano zdravih stvari. Amerikanci gaje svoje cuvene 'corave pilice' zivotinjke koje ne vide sunce u svome kratkom zivotu. NJihova jaja su snezno bela, a nasa normalne lepe boje sa primesama izmeta po njima. Bolje je nase seljacko zagovnano jaje, nego njihovo lepo i belo. Mrzi me sada da pisem kako izgleda gajenje njihovih curki ali mogu reci da nijedan horor film tome nije ravan. Mislim da bi trebalo otvori temu samo o ovome.
A sto se tice americkih i bilo cijih ispitivanja to mene neinteresuje. Ja kao inzenjer kvaliteta sam malo bolje upucen u te stvari i tvrdim da nasa kontrolna tela su podjednako dobra kao bilo koja u svetu, bolje verovati svojim nego tudjim koji zele da ti uvale svako sranje. Ona cuvena prica da postoje fabrike za zapadnu evropu posebne za istocnu i najgore za afriku je potpuno tacna. Nazalost nasi zakoni su zastareli i neogranicavaju uvoz proizvoda koji su u EU i USA zabranjeni.