a ajde sada malo o djeti na kojoj sam
ovako
krenuo sam 15.februara iskeno ne znam koliko sam imao kila ali sada sam se izmerio i vaga kaze 99kg:D sto je odlicno posto prosle godine 1. maja sam imao 99kg;)
isao sam 5 nedelje low carb 300g proteina,oko 80g do 100g UH,MASTI sam drzao do 50g ali 11g omega3:D(ne iz lanenog nego iz tableta)
od ove nedelje sam krenuo na rotacije...donja granica mi je 0uh(ali opet ne bukvalno nula nego do 20g u tragovima)a gornja negde oko 150g do 200g,masti isto 50g 11g tab. omega3,pro oko 300g....
kardio 5 puta nedeljno odma posle tegova od ove nedelje sam digao na 35min a inace je bilo 30min 3 do 4 puta nedeljno sada je 5 puta nedeljno....
7 obroka 5+2(blend,meso,meso,whey,meso,jaja,sir)vode oko 5l,so koristim kalijum/natrijum,sve na vodi naravno se sprema
supsi
isoflex allmaxx
glutamin allmaxx
bcaa ON.
tecne dymatize
sagorevac drenaline SS
twinlab kombinacija beta/arginin
blend gourmet dymatize
omega3 ultimate
multi ultimate
cink ultimate
dex
malto
znaci neka moja osnova koja se jedno 7 godina nije menjala kada su u pitanju djete,niti planiram da menja kad me ide:D xexexe
slike neke cu staviti danas samo tina da mi donese kabl,ali imam slike nogu od juce...stomak mi deluje MNOGO BOLJE nego pre,kada malo pomerim kozu vidim da su tu...tako da jos par kg i verovatno ce se videti barem 2 plocice(hoce sigurno)
eto oko 15h stavljam slidze i supse cu da uslikam
pozzzzzzzzzz