Citat: oktagon Decembar 28, 2010, 06:27:38 posle podneNe bih rekao ni list da zastaje, odlican.hvala,salio se bukiCitat: Pedja_Petrovic Decembar 28, 2010, 08:27:30 posle podneBRAVO!!!hvala hvalaCitat: Polomac Decembar 28, 2010, 08:28:44 posle podneOdlican kao i uvek.Uzivo je to mnogo bolje,jer nikako da napravis slike koje ce te dati u pravom sjaju..I ako si do ovoga dosao ovako natural putem,ne treba ti doping ni za beeeeeeeepp Ostani tako i to je to..Razvijamo novu temu--rokanje treba ili ne 2 deo.... ali nije fora da ti krenes misko,ja sam maher za te stvari:D
Ne bih rekao ni list da zastaje, odlican.
BRAVO!!!
Odlican kao i uvek.Uzivo je to mnogo bolje,jer nikako da napravis slike koje ce te dati u pravom sjaju..I ako si do ovoga dosao ovako natural putem,ne treba ti doping ni za beeeeeeeepp Ostani tako i to je to..Razvijamo novu temu--rokanje treba ili ne 2 deo....
Citat: oktagon Decembar 28, 2010, 06:27:38 posle podneNe bih rekao ni list da zastaje, odlican.hvala,salio se bukiCitat: Pedja_Petrovic Decembar 28, 2010, 08:27:30 posle podnenije buki rekao nista za listove
nije buki rekao nista za listove
Citat: Naturalni Decembar 28, 2010, 08:30:33 posle podneCitat: oktagon Decembar 28, 2010, 06:27:38 posle podneNe bih rekao ni list da zastaje, odlican.hvala,salio se bukiCitat: Pedja_Petrovic Decembar 28, 2010, 08:27:30 posle podneBRAVO!!!hvala hvalaCitat: Polomac Decembar 28, 2010, 08:28:44 posle podneOdlican kao i uvek.Uzivo je to mnogo bolje,jer nikako da napravis slike koje ce te dati u pravom sjaju..I ako si do ovoga dosao ovako natural putem,ne treba ti doping ni za beeeeeeeepp Ostani tako i to je to..Razvijamo novu temu--rokanje treba ili ne 2 deo.... ali nije fora da ti krenes misko,ja sam maher za te stvari:Dhahah sacu ja : Lose su ti noge,hodas li ti uopste? odlican poso afkors,mislim da ti generalno fali separacija misica generalno,jer i fino definisan nekako detalji ne dolaze do izrazaja.Probaj da odvojis jedno 3-4 meseca i radi iskljucivo 12-14 ponavljanja.A opet slike su jedno a uzivo drugo.
Malo noge zaostaju za gornjim delom ali nije lose... Sala mala, odlicno
Citat: TeH FiLiP Decembar 28, 2010, 10:41:30 posle podneCitat: Naturalni Decembar 28, 2010, 08:30:33 posle podneCitat: oktagon Decembar 28, 2010, 06:27:38 posle podneNe bih rekao ni list da zastaje, odlican.hvala,salio se bukiCitat: Pedja_Petrovic Decembar 28, 2010, 08:27:30 posle podneBRAVO!!!hvala hvalaCitat: Polomac Decembar 28, 2010, 08:28:44 posle podneOdlican kao i uvek.Uzivo je to mnogo bolje,jer nikako da napravis slike koje ce te dati u pravom sjaju..I ako si do ovoga dosao ovako natural putem,ne treba ti doping ni za beeeeeeeepp Ostani tako i to je to..Razvijamo novu temu--rokanje treba ili ne 2 deo.... ali nije fora da ti krenes misko,ja sam maher za te stvari:Dhahah sacu ja : Lose su ti noge,hodas li ti uopste? odlican poso afkors,mislim da ti generalno fali separacija misica generalno,jer i fino definisan nekako detalji ne dolaze do izrazaja.Probaj da odvojis jedno 3-4 meseca i radi iskljucivo 12-14 ponavljanja.A opet slike su jedno a uzivo drugo.hvala bato puno...ima separacije ovde se vidi..mada naravno moze to josss bolje
Citat: Naturalni Decembar 28, 2010, 11:11:35 posle podneCitat: TeH FiLiP Decembar 28, 2010, 10:41:30 posle podneCitat: Naturalni Decembar 28, 2010, 08:30:33 posle podneCitat: oktagon Decembar 28, 2010, 06:27:38 posle podneNe bih rekao ni list da zastaje, odlican.hvala,salio se bukiCitat: Pedja_Petrovic Decembar 28, 2010, 08:27:30 posle podneBRAVO!!!hvala hvalaCitat: Polomac Decembar 28, 2010, 08:28:44 posle podneOdlican kao i uvek.Uzivo je to mnogo bolje,jer nikako da napravis slike koje ce te dati u pravom sjaju..I ako si do ovoga dosao ovako natural putem,ne treba ti doping ni za beeeeeeeepp Ostani tako i to je to..Razvijamo novu temu--rokanje treba ili ne 2 deo.... ali nije fora da ti krenes misko,ja sam maher za te stvari:Dhahah sacu ja : Lose su ti noge,hodas li ti uopste? odlican poso afkors,mislim da ti generalno fali separacija misica generalno,jer i fino definisan nekako detalji ne dolaze do izrazaja.Probaj da odvojis jedno 3-4 meseca i radi iskljucivo 12-14 ponavljanja.A opet slike su jedno a uzivo drugo.hvala bato puno...ima separacije ovde se vidi..mada naravno moze to josss boljenisam na noge konkretno mislio ali opet kazem slike su jedno a i sam znas koliko znaci bukvalno pomeranje od 15cm napred ili nazad pod svetlom pa se ne vidi dosta stvari cesto.Za separaciju nogu mogu samo da ti se klanjam meni se ni na 10%bf nije video nijedan detalj gentika
depilirao si ga ? to goog to be recreativ!
svaka cast, prelistao sam od pocetka do kraja tvoj put i stvarno cestitam!