Uostalom, moje je misljenje ako se oslonis samo na gradju i mislis "e sad je moj svijet", ne ocekuj avione od djevojaka... ne ide to bas tako... obrni okreni, bez mozga nista... gradja je samo jedan dodatak fini. eto tako
Bravo.Verujem da ce se sve devojke sa foruma sloziti sa ovim.
Nego da se vratimo na temu:
Ako smem, moram malo da te kritikujem.. Prvo uzmi u obzir da si mlad, 18god sto znaci da se jos uvek razvijas... Sto znaci da ako porastes jos koji cm, mozes izgubiti formu i simetriju koju trenutno imas(ako me razumes). Drugo kad ti je binais rekao da ne ganjas masu, verujem mislio na to da ne juris neke ekstravagantne kilograme a ne da prekines sa totalnim napredovanjem, siguran sam da jos uvek postoji korekcija neka koja se moze uraditi na tvojim misicima, radi bolje simetrije tela a i uopste bolje forme.
I poslednje, cim ti postavljas ovakva pitanja verujem da jos uvek nemas potpuno znanje o bodybuildingu sto nikako ne moze da pogoduje celom tom pokusaju odrzavanja forme. Imas super predispozicije za napredak, iskoristi to. A pod napretkom ne podrazumevam ganjanja velike mase, 50cm obima ruku i sta si vec tamo sve nabrojao, vec uopste poboljsavanje izgleda tela. Bodybuilding nije samo masa,masa,masa....