novosti su da sam malo smrsala i da mi se metabolizam def ubrzao (jedina "vaga" mi je ogledalo i odjeca) iako moram priznati ishrana i dalje tako-tako ali bolja nego prije sigurno!
ODLICNO
HAJDE SAD POKUSAJ ISHRANU JOS MALO REGULISATI, MOZE?
najnovije pitanje koje me muci - primjetila sam da mi je lijeva strana tijela inace jaca recimo ali definisanost tricepsa i podlaktice na lijevoj ruci mi se cini dosta izrazenija nego na desnoj... da li ce to vremenom da se izjednaci ili bih trebala raditi neke vjezbe i koje npr samo za desnu ruku? ovu razliku vjerovatno drugi ljudi na meni ne mogu primjetiti ali ja primjecujem i stvarno sam voljna da uradim sve sto je moguce da mi obje strane budu sto simetricnije...
SVI MI IMAMO NEKI DEO TELA KOJI JE JACI OD OSTALIH, I NARAVNO DA SVI IMAMO JEDNU STRANU JACU OD DRUGE .. PA PODJIMO SAMO OD TOGA KAD KUPUJEMO CIPELE, JEDNO STOPALO JE JACE OD DRUGOG
NISTA TO NIJE STRASNO, OK?
AKO ZAISTA MISLIS DA JE RAZLIKA IZMEDJU LEVE I DESNE RUKE ZAISTA JAKO VELIKA, ONDA FORSIRAJ VEZBE SA BUCICAMA, SMANJI BROJ VEZBI SA SIPKOM ILI NA SPRAVAMA. ALI, REKLA SI DA TO DRUGI NE PRIMECUJU, SAMIM TIM NEMOJ SE UOPSTE OKO TOGA ZABRINJAVATI
i interesuje me da li da predjem na neki plan treninga jer i dalje radim ovako sve zajedno i noge i ruke i ledja (koja me vise uopste ne bole btw
i stomak i kardio..... kako bih mogla da podijelim? mislim da bih se cudno osjecala kad ne bih sve uradila u jednom danu ali s druge strane kako sam dosta povecala broj ponavljanja i broj serija sve zajedno traje bas dugo i bas se umorim... hm? hv unapred svima na odg!
SLOBODNO PREDJI NA SPLIT PROGRAM, ODNOSNO TRENIRAJ 3-4 PUTA NEDELJNO.
Npr:
1. DAN: GRUDI, BICEPS
2. DAN: KVADRICEPSI, LISTOVI
3. DAN: LEDJA, TRICEPS, RAMENA
4. DAN: GLUTEUS, ZADNJA LOZA
TRBUSNJACI I KARDIO NA KRAJU SE PODRAZUMEVAJU.