Kao prvo da vas sve pozdravim, i pohvalim na odličnim textovima.
Naime zeleo bih da mi prokomentarišete moj sistem ishrane, nije sada baš max organizovan ali se trudim i nadam se da cu ga još poboljšati.
Evo ovako:
Dorucak: ~100gr muslija, banana, 2 kasičice meda uz cedevitu.
Ručak: Ugalvnom je to pirinač, piletina ili neko crveno meso uz dosta mešane salate. Ili riba(spremana u rerni, samo u vodi).
Večera: Tunjevina, belanca, opet neka salata mešana, mleveni plazma keks sa mlekom, jogurt. U slučaju da je to večera posle teretane povećam obrok.
Ovako preko dana jedem voće, welnes keks, korn fleks i to je to. Čokoladu, grickalice sam izbacio kao i masnu hranu.
Od feebruara sam krenuo sa takvom ishranom jer sam tada i krenuo u teretanu(3x nedeljno), inače idem na plivanje 5x nedeljno i vežbam kod kuće 4x nedeljno.
Imam 19 godina, visok 179cm i težak 70,5kg.
Do sada nisam imao nekih većih problema sa ovom ishranom, prva stvar koja mi se desila jeste neopisiva potreba za šećerom pa sam zato jedem med i welnes keks. A drugi problem koji sam imao jeste kada sam smanjio količinu hleba koju jedem-da jednostavno se osećam malaksalo.
Voleo bih ako imate neki predlog šta bih još mogao da ubacim od hrane, pošto ja jednostavno više stvarno nemam ideje. Moj cilj je definicija, ali i naravno hoću da povećam mišićnu masu.
Svaka pomoć dobro došla, hvala unapred!