Citat: 8848 Mart 12, 2008, 01:36:08 pre podneOk. Sto se propionata tice i sam sam razmisljao da li da idem na 2 ili 3 dana.A sto se tice clena... citao sam dosta o njemu i zakljucio da je bolje ovako nego 2 dana on 2 off. A takodje sam primetio da i na ovom forumu neki podrzavaju taj sistem. Voleo bih da cujem misljenja ostalih.40-ak dana bez pauze,uz ketotifen pred spavanje...
Ok. Sto se propionata tice i sam sam razmisljao da li da idem na 2 ili 3 dana.A sto se tice clena... citao sam dosta o njemu i zakljucio da je bolje ovako nego 2 dana on 2 off. A takodje sam primetio da i na ovom forumu neki podrzavaju taj sistem. Voleo bih da cujem misljenja ostalih.
Pa tako sam i planirao, ali sasacg kaže da bi on radio kroz ceo ciklus clen. Zato pitam u toj varijanti kako bi išo sa efedrinom.
Prvo eca 30-40 dana,pa clen u nastavku jos 40...
Citat: sasacg Mart 13, 2008, 03:54:51 posle podnePrvo eca 30-40 dana,pa clen u nastavku jos 40...i za 2 meseca lepo sidjes na 70kg....hahahahahamislim da ti ne treba toliko efa i clena ali ok....
Pa ja planiram samo 6 nedelja. Znači ti bi u tom slučaju preporučio solo ef ili clen, a ne kombinaciju oba?Btw, pošto na efu i clenu nema spavanja, šta radite po tom pitanju? Možda melatonin?