Pozdrav svima!
Moj trening pon-uto(tegovi)sreda(trcanje 24 min 5 km na traci 10-11 km/h)cet-pet(tegovi) subota trcanje,nedelja odmor. Hteo bih da pojacam topljenje sala.Hteo sam da ubacim u dane vezbanja sa tegovima i trcanje.
Mogu li odmah posle zavrsenog treninga sa tegovima na traku da istrcim 5 km ili mora da prodje par sati?
Inace pijem Iso 100 Dymatize ujutru,posle treninga i uvece pred spavanje.
Kada trcim,pijem ujutru pre trcanja a posle trcanja pojedem 5-6 belanaca.
Hvala unapred
Prvo treba da napises kako se hranis, bez dobro izbalansirane ishrane gde ces biti u kalorijskom deficitu nema ni mrsavljenja.
Sto se tice treninga gledaj da kardio radis ujutu na prazan stomak, ako ti to vreme i obaveze dozvoljavaju, ako ne onda ga odradi odmah posle treninga sa tegovima. Broj kardio treninga zavisi od toga koliko si odmakao da sikidanjem kilograma i koji su tvoji ciljevi.
Sto se tice suplementacije greska je uzimati Iso 100 Dymatize bilo kada osim posle treninga, posebno uvece jer ga na taj nacin bukvalno bacas (nema nikakvu svrhu)
Kao sto sam rekao, gledaj da kardio radis ujutru pre dorucka, ako si u mogucnosti uzmi 15-20gr bcaa pre trcanja i kada zavrsis ides na dorucak. I pre treninga sa tegovima bi bilo pozeljno da uzmes neke aminokiseline da ne bi izgubio misice od tolikog treninga jer si vec u manjku sa kalorijama.