Imao sam nezgodu sa nogom, pa nisam baš u mogućnosti raditi cardio u vidu trčanja, pa stoga plivam na prazan želudac, uglavnom oko 1km...Pa me sad zanima mišljenje o tome da za vrijeme plivanja tijelo stvara obrambeni mehanizam zbog topline te stvara zalihe sala? To sam negdje pročitao, pa da vidim vaše mišljenje...Poslije treninga uglavnom uzimam whey + ovsene, ali nedugo poslije toga sam strahovito gladan jer jednostavno plivanje na prazan stomak poprilično iscrpi...Nenormalno me traži ugljikohidrate poslije tog obroka, dođe mi do faze da mi se tresu ruke :S Ne znam da li tko ima slična iskustva, te iskustva po pitanju jutarnjeg anaerobnog treninga, prakticirate na prazan stomak ili je ipak poželjnije bar jedan kruti obrok i u kojem sastavu?
Inače sad zbog povrede idem 3 puta tjedno u ter, a išao sam 4, a plivanje sam radio 4 - 5 puta tjedno, ovisno o vremenskim uvjetima, recimo ovaj tjedan 0 bodova...K tome u teretani prakticiram treninga sa gigantskim serijama koji su dijelom sami po sebi cardio trening...Imam osjećaj da mi je sad jednostavno došlo do faze stajanja gdje mi jednostavno salo više ne ide dolje i to onaj zadnji dio na donjem dijelu trbuha...Jedem 5 - 6 puta dnevno skoro već 4 mj., u zadnje vrijeme carbse samo ujutro poslije cardia i poslije anaerobnog dex,a ovako sam znao i ujutro zobene + whey za doručak, a cardio poslije treninga i jbga, proteini svaki obrok što piletina, bjelanjci, posni i klasika, oko 250 g i sad je stalo, stalno ista priča sa tim dijelom