Citat: ksenija dundjerski Mart 25, 2008, 04:39:55 posle podneJa sam bivša atletičarka,a trenutno se spremam za takmičenje u kategoriji model fitnes, treniram u teretani i mnogo trčim.Evo ima dva dana kako sam počela sa HIIT kardio treningom na traci i zeljno očekujem rezultate-prošle god. sam bila prezadovoljna svojim treningom i dijetom i čini mi se da sam se najzad vratila i normalu!Kada otopli vraćam se na stadion itd...Pozzksenija postavi slike...:-)
Ja sam bivša atletičarka,a trenutno se spremam za takmičenje u kategoriji model fitnes, treniram u teretani i mnogo trčim.Evo ima dva dana kako sam počela sa HIIT kardio treningom na traci i zeljno očekujem rezultate-prošle god. sam bila prezadovoljna svojim treningom i dijetom i čini mi se da sam se najzad vratila i normalu!Kada otopli vraćam se na stadion itd...Pozz
rado bih postavila slike ali ne znam kako!Pomozite pa će biti slika!
Bas tako,trening sa tegovima sat-sat i po,posle mozes kardio,ili ujednacenim tempom do 30min ili HIIT...Uzmi BCAA prije tog kardia,posle svega PWM i ne bi trebalo da stradaju misici,uz naravno sredjenu ishranu i ostalu suplementaciju...
zamolio bih za pomoc da mi neko objasni sta tacno znaci HIIT kardio,
po minut ili po dvai do kolko otkucaja da mi bude