Radi se o Ultimate nutrition prodavnici u Baru, direktno iz USA, prva ruka, sto bi se reklo... a po CG je situacija ta da su cijene preparata astronomske, tako da je ova varijanta dobra sto se tice cijena...
E sad za ovu Pedjinu varijantu cemo mi morati malo da sacekamo... Generalno je slab izbor, a radi se o tome da gotovo nema pravih prodavnica praparata, a gazde klubova koji drze preparate (a cesto su to losiji brendovi) imaju fenomenalno visoke cijene... a rade tako sto odu pa u pansportovoj ili nekoj slicnoj prodavnici u BG ili po Bosni kupe 500 e preparata pa na tih 500 eura dodaju putne troskove i svoju zaradu pa Biotech ispadne kao najskuplji i najkvalitetniji preparat, a cesto i skuplje...
Takodje ovi momci sto prodaju po kucama rade slicno, i kao sto rekoh cijene su neprilagodjene brendovima koje prodaju.
Tako da je ova prodavnica u Baru regularana, i ima korektne cijene i ja trgujem u njoj redovno... Ako se redovno kupuje daju popuste, korektno bas...a mislim da imaju kompletnu paletu proizvoda...
Nazalost nemam pristupa ovim CN, koje je Pedja predlozio....Valjda ce i to stici kod nas.... Nekada...