HIGH KICK, LOW-LIFE
Cro Cop je opet kao pitbul terijer!
'Potpuno je svejedno protiv koga se Mirko u subotu bori. Spreman je pobijediti bilo koga, a tako će biti odsad nadalje. Posebno smo vježbali stand-up borbu', otkrio je Mirkov trener.
Stari trener Mirka Filipovića, s kojim je odradio neke od svojih najboljih borbi i stekao reputaciju vrhunskog udarača, posljednjih je mjeseci ponovno s poznatim Cro Copovim timom.
Obožavatelji najboljeg hrvatskog borca su povratak Marijana Žižanovića protumačili kao povratak starom načinu borbe, beskompromisnoj ofenzivi i pobjedama nakon nokauta.
Međutim, Mirko je s ekipom otputovao u Japan na meč s ne baš impresivnim domaćim borcem Tatsuyom Mizunom, a Žižanović je ostao u Zagrebu iz jednog banalnog razloga. Par sati prije polaska je shvatio da je izgubio putovnicu.
"Ne znam zašto nitko nije objasnio gospodinu Žižanoviću da se bez putovnice ne može doći do Japana. Isto tako, čudi me da on sam to nije znao", na svoj se način šalio Mirko, s kojim su put Japana krenuli menadžer Zvonimir Lučić, kondicijski trener Igor Jukić i liječnik Željko Kapulica. U Zagrebu je, uz Žižanovića, ostao i sparing-partner Dino Pokrajac.
"Nije mi drago što trener ostaje kod kuće, ali snaći ćemo se nekako. Za borbu ću se zagrijavati uz menadžera Lučića. Nikoga ne omalovažavam, pa tako ni Mizuna, ali maksimalno sam spreman i uvjeren u svoju pobjedu. A to što sam suparnika definitivno doznao tek u posljednji trenutak nemam što komentirati. Mislim da je to dio posla kojim se bavim", izjavio je Mirko za Jutarnji prije odlaska na subotnji meč.
Naš bi borac u ring trebao ući oko 11 sati po hrvatskom vremenu. Za sada se još ne zna hoće li Nova TV raditi izravni prijenos ili prikazati snimku, jasno je tek tko je apsolutni favorit.
"Potpuno je svejedno protiv koga se Mirko u subotu bori. Spreman je pobijediti bilo kojeg suparnika, a tako će biti i uoči sljedećih dvoboja. Ne sumnjam u njegov uspjeh. Tijekom pripremnog razdoblja posebnu smo pažnju posvetili stand-up borbi i distanci", zaključio je Žižanović.
Net.hr