Vidim ti si neki bas poznavalac MMA pogotovu na ovim prostorima pa vidim moze ti se da pljujes po Peletu i Duletu koji su ovde uradili mnogo toga za MMA pogotovu Pele a i Dule je sasvim solidan borac ako ne znas ova dva momka sto ti objasnjavaju za Duleta ne objasnjavaju ti to zato sto su njegovi fanovi vec zato sto treniraju sa njim i ja sam imao slicno misljenje kao ti pre o Duletu ali lik je 3 puta bolji nego sto mislis i sportista i covek a to sto je predao to je njegova stvar jel tebe neko nekda pogodio sa onakvim udarcima pa da mozes da kazes nesto covek je video da ne moze da dobije jos je sudija restartovao njihov polozaj digao ih gore i Sreten ga udarao a sudija tu nije reagovao Sretko je mnogo dobar borac radio je sa mojim trenerom polufinale prosle godina K-1 u Pirotu gde je pobedio zbog posekotine ali Sreten nije za dzabe bio na ovom svetskom prvenstvu 3. u K-1 stilu uz to ide i MMA/BJJ redovno da radi znam da je cak i u CDS dolazio kod Dzakica i sada je pred mec isto dolazio i u Despot Stefan i kod Zerjala tako da ako mislis da Dule nema srce voleo bih da vidim da li bi izdrzao 7-8minuta sa Sretenom u oktagonu Dule je po meni imao samo los timeing i cekao je da Sreten prvi napadne sto je on koristio i pogadjao jakim serijama, da je Dule krenuo prvi i poceo razmenu spakovao bi ga nekim kroseom samo tako
Smirite strasti :twisted: