Pirinac zna da zatvori coeka ako se ne jede salatica.Pa bar 2x dnevno po jednu ciniju sa malo sirca.Ne znam koliko imas do takmicenja i koje zacine bi smio da ubacis ?
Citat: Spartak April 07, 2010, 08:22:27 posle podnePirinac zna da zatvori coeka ako se ne jede salatica.Pa bar 2x dnevno po jednu ciniju sa malo sirca.Ne znam koliko imas do takmicenja i koje zacine bi smio da ubacis ?Beli mozda, ali braon nikako ne bi smeo da napravi zatvor jer je pun vlakana... I sta ce mu sirce, uzme lepo svezi kupus ili zelenu salatu i udri...On topic: ODLICNA forma, svaka cast za postignuto!
ali PERA ce mu valjda to reci
Citat: Naturalni April 07, 2010, 10:53:11 posle podneali PERA ce mu valjda to recivaljda ima Terzu , sta ce mu PERA ?
iskenjo sam se ko grilca jutros ))))))))))))))))))))
Hvala na krastavcima i zelenoj salati , iskenjo sam se ko grilca jutros ))))))))))))))))))))
a sto da ne ubeci sirce...
Citat: Naturalni April 07, 2010, 10:53:11 posle podnea sto da ne ubeci sirce...Zato sto sirce "ubija" vitamin C...
Nece izgubiti misice, ali je poenta zasto se trpati necim sto je bespotrebno i sto moze uticati na pad imuniteta posebno u njegovim uslovima prilicno jednolicne ishrane gde su mu vitamini i minerali preko potrebni...