Spartak volio bih da znam npr neke tajne ali većina ljudi napada kad ga pitam nešto , nekontam zašto ali tako je , al uprkos svemu za sam prezadovoljan formom , treniram po svom , jedem po svom , sad rotiram ugljikohidrate nešto mi je Petar Čelik objasnio i dobro ide , prvi put koristim BCAA i dolicno su se pokazale , prvi put uzimam 30gr glutamina dnevno inače sam uzimao 10 , prvi put uzimam čost izolat protein , tečne amino kiseline malo neke promjene uveo sam i vidim da radi fino , + nepijem nikakav fat burner , neradim kardio , jer ga imam na faxu ujutro plivanje , odbojka , karate Kardio cu ubacit zadnju sedmicu po 45min prije treninga i pit cu burner AMP da se žaoštrim još Pozdrav svima i Hvala na komentarima sluze kao dodatni motiv !
celik ti objasnio..pih...idem da se bacim sa stolice...pa o tome po forumima trubi svaki rekreativac.
nego te mrzi da citas i da eksperimentises..to malo vredja ljude poput mene koji trosimo sate i svoje vreme da edukujemo svakog coveka koji posecuje forume..
to sto koristis prvi put, to ti jeranije neko pricao , ali ti je bilo skupo, pa si smatrao bacanjem para, kao sto vidis to nije zavera neke suplement mafije nego sve ima svoju svrhu
ako zadjes u neku temu van svoje videces da bcaa, glutamin,whey, koristi svako ko je usao u teretanu, a ne ti koji volis da se takmicis..
sorry sto sam direktan, ali niko te ne napada sto neznas, nego verovatno sto se ne interesujes i zelis sve na gotovo..
inace pohvale za izgled