Ljudi i ja prestajem sa klasičnim benchom definitivno slabo pogadja sisu, bučice su zakon.Pedja jel moze jednom kad dodjes u ELIT sa Žigijem da postavim par pitanja al ne bi da davim, nekako mi glupo da uznemiravam.
Hvala pedjos... na zalost poucen licnim iskustvom Mucim muku sa grudima.. a pravio sam nevidjene greske, uzasno sam ih pretreniravao.. radio sam po 5-6vezbi u 5-6-7 serija... propadanja cak u 10 serija.. Sad sam malo smanjio i vec mi se cini da sam ih malo popravio, a proslo je tek dve nedelje...Sad se razmisljam da radim samo tri vezbe u 4 serije do maximalnog otkaza...I to:prvi treningKosi benchravni potisak bucicamakontra kosi potisak bucicamaa drugi trening :Kosi potisak bucicamaravni potisak bucicamapropadanjaInache bench ne volim da radim, pogotovu ravni, ne osecam grudi kako mi rade, nego samo prednje rame... potisak mi je mnogo bolja vezba.. Mislim da cu od ponedeljka poceti ovako da treniram grudi i ne znam zasto ali ubedjen sam da ce mi dati rezultate.. shta ti mislish pedjos?