Da bilo koji vocni sok nema secera onda bi se navukli na to...hahaha...to je bb...jbg...postujem svako odricanje u korist sporta...samo i dalje mrzim kolu i pepsi i sva ta izvikana pica...pogotovo zbog toga odakle stizu...mislim odakle su dosli...
pa coca cola zero i light su najjaci u svojoj klasi (bezalkoholna i nezasecerena pica). pio bi ja i ostale da valjaju i da ih uopste ima.
za koju deceniju ako ne i prije sve ce osvojit, na trzistu bezalkoholnih pica i pitke vode imace monopol. kupuju konkurenciju i odma je uniste (sprite, fanta, schwepps itd. .. kod nas su kupili fresh & co. , firma sto prozivodi nex sokove )
e to je jedina dokazana stetnost coca cole
Ja pijem kupovnu i zeleni caj .
Cesmovaca je isto losa ali od dva zla je manja .
Jos kad sam bila klinka , baba moje drugarice je stavila pilecu jetru u casu coca cole da bi nam pokazala koliko je stetna . Ujutru je od nje ostalo samo malo parcence . Secam se da me je to bas pogodilo i otvorilo oci .
A i cisto logicki gledano - ne moze nesto sto ima tako jak ukus a 0 proteina , 0 UH i 0 masti , da ne bude neskodivo .
ja kad sam bio mali mi stavili zabu u chasu koka kole i ono iskochilo dvije zabe. ovi drugari sa mnom sto su bili kasnije su preminuli pod chudnim okolnostima