Postovani, pregledao sam forum i nasao mnogo zanimljivih stvari sto se tice sporta uopste, i uvidjeo da ovde ima neko ko bi mi mozda mogao pomoci u mom problemu....
Citao sam clanak u vezi sa povredama koljena, ali reko da otvorim temu u nadi da mi neko pomogne....
Naime, imam 21 godinu, trenirao sam fudbal pa od svoje 7 godine sigurno, u vrijeme kada sam bio veoma mlad dobijao sam pozive da igram za seniorsku ekipu, skoro svaki dan trening.....I tako punih 12 godina....
Prije od prilike 2 godine, sa tatom odem na fudbal, eto cisto malo rekreativno, bila i pauza od treninga, i sada ide to sto me muci, prilikom doskoka na lijevu nogu, casica koljena mi se pomjera prema unutra....pao sam kao da mi je neko noge odsjekao.....bol je bio ne zamisljiv....
Po izlasku sa terena sam cak i povratio od boli.....
Dosao kuci, stavio obloge, nisam ni hodaa par dana, od te boli........
Fudbal profesionalni batalio, nisam mogao da ih stignem posle par meseci pauze, isao kod doktora, neka baba me ispispala i rekla da sa drugim babama i djedovima u klinicom centru idem da radim vjezbe, sigurno samo sto prije da me se resi i naravno da uzme lovu.....
Proslo je sigurno 8 meseci bez ikakvog bavljenja sportom osim malo voznje bicikla i pomalo trcanja..... Odlucim ja, napravim se pametan, ma mogu ja na fudbal proslo mene to....
Zavezem zavoj oko noge i na fudbalicu.... Ma nisam igrao 10 minuta o5 koljeno iskace, o5 ta bol neopisiva i opet mi niko nista ne pomaze....
Ajd dobro.... Kupim steznik MC david, 50 eura, i evo vec pola godine igrao fudbal kao i prije, ne bas ali tu je..... ne bi se ni javio na forum, da maloprije, poslije vecerasnjeg fudbala mi se nije dogodila ista scena kao i prije te 2 godine...
Molim vas pomagajte u cemu je problem, i kako da lijecim ovo svoje koljeno....
Izvninite sto je ovako opsirno, ali verujem da ima ljudi kojima se ovo dogodilo, i koji bi mi rado pomogli....
Zahvaljujem unaprijed......